liljeny

36 eneboligtomter uten byggeklausul


Velkommen til Justneshalvøya

Et av Sørlandets mest moderne, barnevennlige og attraktive boligområder vokser fram – midt mellom sjø og land.

Knappe 10 minutter fra Kristiansand sentrum, forankret i en vakker halvøy og omfavnet av eventyrlige omgivelser, byr Justneshalvøya på unike kvaliteter for hele familien. Med flunkende nytt oppvekstsenter, tilrettelagte turstier, strender, badeplasser, og opparbeidede lekeområder er Justneshalvøya en skreddersydd oppvekstoase. Det handler om kvalitet, valgfrihet og trygghet.

Naturskjønne Lilje er et rolig, lunt og solrikt boligfelt på vakre Justnes- halvøya. Området byr på 38 unike og attraktive eneboligtomter med flott friareal som nærmeste nabo. Tomtene på Lilje er de største som er frigitt for salg på Justneshalvøya og har en snittstørrelse på ca. 450 m2. På vakre sommerdager er Lilje badet i sol fra morgen til kveld, og enkelte av tomtene byr på sjøutsikt mot vakre Gillsvann. Boliger i Lilje kan bygges opp til hele 233 m2 over fire plan – om ønskelig.

Klikk for oversikt / Prisliste:abcenter_rosa

Oversiktskart / Prisliste

Klikk for å laste ned prospekt:
Prospekt

Klikk for å laste ned prisliste:
Prisliste

Klikk for å laste ned vedlegg:
Vedlegg

Klikk for å laste ned reguleringsbestemmelser:
Reguleringsbestemmelser

Klikk for å laste ned reguleringsplan:
Reguleringsplan

facebook_logo Bli med i vår Facebook gruppe
Klikk her

lilje02

Valgene er mange, og de er heldigvis dine. Velger du det beste – velger du ikke feil. Snart blomstrer Lilje.


Det lilje ekstra

Det heter seg at liljen skal stå skyggefullt og alene, helst i et fuktig og kjølig miljø. I så måte er boligfeltet med samme navn et eneste stort paradoks.

Som en perle på vakre Justneshalvøya byr Lilje på hele 38 solrike, romslige og lune eneboligtomter i halvøyens vakreste randsone. Omkranset av vakker natur byr Lilje på et vell av rekreative muligheter for hele familien. På fine sommerdager kan man velge mellom flere idylliske badestrender og badeplasser. Man kan ta en kveldstur med tærne i Topdalsfjorden – eller bare finne den herlige roen langs en av de flotte naturstiene. Kanskje ønsker du å ta hele familien med på en idyllisk grillmiddag med panoramautsikt ved bålplassen, eller kanskje sitte for deg selv å lese avisen under et tre i eplehagen?

lilje03

Lilje har alt – og det lilje ekstra.